Tel: +36 70 3408379

Hatékony megoldásokat kínálunk!

Image 1 Cégek és magán személyek problémás ügyeit egyaránt végig visszük a követelés teljes kiegyenlítéséig
Image 2 Telefonos és személyes kapcsolat tartása ügyfeleinkkel bármely időszakban
.
email2 Írja meg nekünk a problémáját! Felvesszük önnel a kapcsolatot, és amint részletesen megismertük az ügyet, különféle megoldási javaslatokat teszünk Ingyen!
Image 4 Extra szolgáltatásunk Hetente egyszer ingyenes jogtanácsadás tartozásos ügyekben.
 • Amikor nincs papír ... Amikor nincs papír ... Tamás és Péter gyerek koruk óta jó barátok voltak.
  Megbíztak egymásban, ezért nem írtak szerződést amikor Tamás nagy összegű kölcsönnel támogatta barátját. A visszafizetés határideje régen lejárt, és Péter megváltozott.
  "Nem émlékszik" a kölcsönre, és esze ágában sincs fizetni, pedig tanúk előtt vette át a pénzt ...
 • Amikor jogerős ítélet van ... Amikor jogerős ítélet van ... Gábor felelősen, precízen vezeti építőipari Kft.-jét, de ügyfele nem akarja kifizetni az elvégzett munkát.
  Már a bíróságot is megjárta az ügyben. Pert nyert, de ügyfele csődött jelentett, cége felsztámolás alatt áll. Hiába a szerződés, a jogerős bírósági végzés mégsem jut pénzéhez már hosszú hónapok óta...
 • Amikor nem tud személyesen intézkedni ... Amikor nem tud személyesen intézkedni ... Károly testvére Béla az U.S.A.-ban él családjával. Édesapjuk halálakor örökösödési vita alakult ki köztük. Károly csak látszólag adta volna oda testvérének jogos örökségét. Béla tudta, hogy testvére ki akarta szúrni a szemét, eltitikolva az értékeket, de a nagy távolság miatt nem tudta személyesen intézni az ügyet. Az örökség számára veszni látszott ...
 • Az ügyfél elmondása alapján ... Az ügyfél elmondása alapján ... .
  .
  .

     
arnyek